Egentlig skulle det have været saltvandet snøren skulle have været dyppet i, men vejret var for dårligt. I stedet for blev det Gudenåen – og den leverede denne laks på 5,7 kilo til Torben Rasmussen.TORBEN RASMUSSEN fra Vanløse var taget til det jyske for at fiske den 13. oktober, fortæller han til Fisk og Fri. Egentlig skulle de have været på Kattegat, men vejret var for dårligt. Derfor gik turen til Bamsebo i stedet.

– Efter cirka 20 minutter mærker jeg noget, der forsigtigt bider. Jeg siger til Brian, at der en fisk, som bidder forsigtigt, og han svarer, at det er nok en brasen. Ja siger jeg tilbage, den er ihvert fald tung. Jeg havde lige fået det sagt, og så tog fisken et ordentlig udløb. Efter cirka 15 minutter fik jeg fisken ind og Brian kunne nette den en fin flot han fisk på 5,7 kilo, fortæller Torben.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This