– Det er netop udmeldt, at de svenske myndigheder har valgt at fortsætte støtten til fiske- og jagttuddannelsene på Forshaga Akademiet i Sverige, som er den eneste målrettede erhvervuddannelse i Skandinavien, der sigter mod et professionelt liv i fiskebranchen

– Det er fantastisk, at vi fortsat kan videreføre undervisningen på fiske- og jagtuddannelserne, hvilket er fint i tråd med regeringens ønske om at understøtte naturturismen i Sverige. Denne branche har et kæmpestort potentiale for fremtiden – og netop vores uddannelse er nødvendig for at sikre fortsat kompetent arbejdskraft til branchen, siger Forshaga Akademiets skolechef – Per Johansson.

Fiske og jagtuddannelserne på Forshaga Akademin startede i 1998 – og er siden da løbende revideret, så den matcher de skiftende og aktuelle forhold i branchen. En stor del af den danske og svenske fiskebranches professionelle aktører, har startet med en uddannelse på Forshaga, hvilket siger noget om både kvalitet og relevans af fag og formidling på skolen. – Skolen er derfor en vigtig forudsætning for sportsfisketurismens høje kvalitet og potentiale for yderligere udvikling, supplerer Daniel Nilsson, der er Marketing og Content Specialist hos på Westin-Fishing.

 Læs mere om Forshaga Akademin på: www.forshagaakademin.se

 

Hvidovre Sport

 

Forshaga Akademiets skolechef - Per Johansson.

Forshaga Akademiets skolechef – Per Johansson.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This