Der er blevet fanget rigtig mange flotte fladfisk som denne på Sundet det seneste stygge tid. Og skulle du have lyst til en tur efter de flade, afholder Fisk & Fri i samarbejde med Jan og Bo’s Lystfiskershop en fladfisketur på Sundet d.27.oktober. 16.10.09 – DE FLADE går til biddet lige i tiden, og fra Havlits Carsten Nielsen er det kommet os for øre, at denne uge har budt på flotte og stabile fangster. Vejrforholdene har ikke rigtigt været så fine, og det har desværre afskrækket en del folk fra at tage på Sundet. Dem der har trodset elementerne har til gengæld oplevet et suverænt fiskeri med masser af fisketid, solskin og ikke mindst masser af fladfisk. Der er blevet landet både skrubber, isinger og rødspætter. Største skrubbe har vejet 1,2 kilo og største rødspætte har vejet 1,8 kilo. Den fangede Jan Kristoffersen fra Jan og Bo`s Lystfiskershop.

Gennemsnittet for hjembragte fisk ligger på mellem 20 og 45 fordelt på alle lystfiskere. Og herudover lyder det fra Carsten Nielsen, at folk er blevet bedre til at sortere i fiskene, så de ikke bare fylde kurven. Mange fisk, som egentlig er store nok, får lov at svømme videre til glæde for fremtidens lystfiskere, slutter han.

Husk i øvrigt at Fisk & Fri i samarbejde med Jan og Bo’s Lystfiskershop afholder faldfisketur på Sundet d. 27.oktober. Læs mere om turen her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This