Jan Bowie Rasmussen med to store, velnærede skrubber fra nordkysten. Den kommende periode er højsæson for de helt store flade. I DEN FORLØBNE PERIODE har der været rigtig godt gang i fiskeriet efter de flade. Det vidner de mange rapporter, der er tilflydt os, om. Og der er tale om flotte fisk. Jan B. Rasmussen fra Glostrup fortæller om en tur fra Rungsted havn med en lille privat båd, der gav hele fem skrubber over 750 gram, og Carsten Nielsen fra Bagsværd kan berette om en aftentur med Nadia, der foruden fangst af en skrubbe på hele 1,46 kilo, gav syv slethvarrer og en pighvar.

På den pågældende tur blev der i alt fanget omkring 40 flade. Alle fisk blev fanget på levende tobis, og det er et eksempel på, at hvis man har den rigtige agn, så øges chancerne ikke blot for de store hvarrer, men også for fladfiskearter som skrubber og rødspætter – og så er der som regel tale om kapitale eksemplarer. Oktober og november er højsæson for fladfiskeri og Jan & Bo`s årlige fladfiskecup afholdes d.1.november. Tilmelding kan ske på tlf. 49 26 26 94.

Tjek eventuelt Fisk & Fri’s bugnende online artikelarkiv. Her er masser af inspiration af hente til dit eget fiskeri efter fladfisk. Læs fx denne artikel.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This