Det er ROLK, som har arrangeret dette foredrag med Gordon P. Henriksen.FISK & FRI’S, Gordon P. Henriksen, holder en foredragsaften i geddens tegn i Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) i klublokalerne i Veddelev tirsdag d. 7. februar kl. 19:00.

Gordon har for nylig medvirket i to geddefilm produceret af Niels Vestergaard. Der vil blive vist billeder, geddegrej samt nogle udvalgte klip fra hans to nye geddefilm, Pike Secrets 1 & 2.

Begge film er taget rigtig godt imod af anmelderne, og denne aften vil Gordon fortælle historien bag filmene og lidt om udfordringerne ved at filme til disse film. Der vil således være fokus udfordringerne ved at lave fiskefilm, såvel som fokus på grej og effektive teknikker til geddefiskeri, som fx fiskeri med bombarda og geddeflue samt flashspinnere og swimbaits.

Gordon medbringer en del af det udstyr, han bruger i filmene, og der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål. Der kan ses trailere på de to film på www.fiskogfri.dk/fisketv, og du kan læse mere om arrangementet på www.rolk.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This