Per Johansson er en drevet og erfaren helleflynderguide, og d.24.marts gæster han Ishøj Sportsfiskerforening. 08.02.2010 – SPORT DRES afholder i samarbejde med Ishøj Sportsfiskerklub foredrag med den verdenskendte helleflynder guide Per Jonasson d.24.marts kl.19:00 – for første gang nogensinde i Danmark! Per har specialiseret sig i jagten på store helleflyndere, og den tidligere verdensrekord på 202 kilo, blev fanget fra Pers båd i maj 2008. I de sidste år har han primært fisket i området omkring Tromsø – og med stor succes! I 2009 blev der landet på den gode side af 50 helleflynder over 40 kilo fra Pers båd!

Per er stor fortaler for catch and release af de store fladfisk, og derfor vil han selvfølgelig gennemgå landing, håndtering og genudsætning af store helleflyndere. Derudover vil Per medbringe unikke undervandsoptagelser samt medrivende fightsekvenser med store helleflyndere.

Foredraget forventes at vare 2 timer, afbrudt af en pause, og desuden vil Mads Grosell, der er produktchef fra Savage Gear, være på plads med jigs og de nye Herring Cutbaits, der er udviklet i tæt samarbejde med skandinaviske havfiskere, deriblandt Per Jonasson. Sport Dres vil også fremvise de spritnye multihjul fra Amerikanske Accurate, der er perfekte til det norske havfiskeri!

Der vil være lodtrækning efter foredraget, hvor der bliver trukket lod om 1 stk Accurate Bx-500X Leverdrag multihjul til en værdi af ca. 3500kr, 1stk Imax havstang, 1 stk Accurate tang og 5 stk Runlock reb som Per bruger til at lande helleflynderen med. Der kan købes lodder i pausen og før foredraget til 10,- pr. lod eller 12 stk. for 100,-

Arrangementet er gratis, men tilmelding til Sport Dres er nødvendig på 38 88 46 48 eller www.fiskegrej.dk.

Arrangementet foregår i Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4-8, 2500 Valby

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This