boernFishing Zealand og Roskilde og Omegns Lystfiskerklub har sammensat en foredrags aften med fisk på menuen og fokus på børn og fiskeri .

Gordon P. Henriksen viser klip fra “Fiskemissionen” på DR Ultra og fortæller spøjse anekdoter om alt det I ikke så på skærmen. Om udfordringer ved at lave fjernsyn hvor ukendte faktorer såsom vejr, fiskenes bidelyst og ikke mindst børnenes humør spiller ind.

Jonas Kærlin fra bestyrelsen i ROLK og ØrredPatruljen og er også på banen og fortæller og viser video om det nye succesfulde projekt, ØrredPatruljen samt hvordan ROLK arbejder sammen med Fishing Zealand og Roskilde Kommune for at udsprede lystfiskeri og miljøfokus blandt børn og unge. Det bliver en aften for hele familien – og for alle dem der har en interesse i at udbrede lystfiskeri for børn.


Dato: Tirsdag den 3.februar 2015 kl. 18:30 – 20.45

Stede: Restaurant Store Børs – Havnevej 43 – 4000 – Roskilde (Roskilde Havn)

Pris: kr.125,- juniorer kr. 100,- Restaurant Store Børs servere en lækker og børnevenlig fiskeanretning og dertil gratis kaffe. Øl sodavand kan købes i baren.

Tilmelding: Til Harry: harrycarstensen@hotmail.com

Indsæt beløbet på ROLkKs konto: Reg. 5396 Konto: 0421842. Husk at du først er tilmeldt når beløbet er indbetalt og du har modtaget en bekræftelse. Der er begrænset antal pladser!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This