8.12.10 – ONSDAG den 26. januar bliver et tilløbsstykke for alle med hang til store og stærke saltvandsfisk når Scandinavian Tuna Club afholder foredrags- og filmaften på Osted Kro.

Scandinavian Tuna Club – i daglig tale Tunklubben – er en godt 60 år gammel forening, der udsprang af det dengang fantastiske Øresundsfiskeri efter blåfinnet tun. Desværre er det længe siden, den sidste store tun blev fanget i Sundet, så klubbens medlemmer har i dag fokus rettet mod en hvilken som helst destination i verden, hvor der er mulighed for at opleve en fight med havenes giganter. Det kan være på alt fra traditionel trolling efter marlin og sejlfisk over medefiskeri efter tun til kraftigt spinnefiskeri efter alle slags af store hurtigsvømmere.

På vinteraftenen den 26. januar vil der blive fokuseret på henholdsvis big game-fiskeri og popperfiskeri med foredrag fra blandt andre New Zealænderen Marty Bates. Marty Bates er ikke hr. Hvem-som-helst, når det gælder big game-fiskeri. Han har fisket som mate på et række af de bedste big game både i New Zealand, Australien, Hawaii, Azorerne, Ghana, Ascension Island, Bahamas, North Carolina og senest Kap Verde. Alt i alt anslår Marty, at han har været med til at lande lige omkring 2000 marlin, heraf alene på Kap Verde omkring 700 blue marlin. Mon ikke Marty har et og andet at fortælle aftenens gæster?

Efter en kort pause fortsætter vi aftenen med en kort snak om det såkaldte popperfiskeri og derefter er der premiere på en spritny film fra Panama. Filmen er fiskeaction, når det er bedst, og der fiskes med store popperwoblere i overfladen efter bomstærke roosterfish og enorme cubera snappers, der kun kan landes efter de drabeligste kampe og ti kilos bremsetryk på det kraftige spinnegrej!

Alle er velkomne til en aften, hvor drømmene kan få frit løb i vintermørket. Det sker på Osted Kro, Hovedvejen 151B, Osted, 4000 Roskilde. Foredraget starter kl. 18.45, men der er fællesspisning allerede fra kl. 17.00. Eventuel deltagelse i fællesspisning oplyses ved tilmelding. Tilmeldingen sker hos Hvidovre Sport på telefon 36 75 13 15. Pris (eksklusiv eventuel spisning) er 75 kroner for ikke medlemmer, gratis for medlemmer af foreningen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This