Josua Adamsen med sin nye personlige rekordgedde. En rognfed gedde på 8,7 kilo og blot 101 centimeter kunne ikke så for en Savage Gear 4Play Herring.

21.3.2011 – GEDDEFISKERIET er for alvor i gang, og lige nu bliver der landet rigtigt mange store gedder rundt om i landet! Søndag den 12. marts oplevede Josua Adamsen fra Tarm at fange en gedde i en kalibar han sent vil glemme!

Josua var taget ud til en nærliggende kanal sammen med fiskekammeraten Bo Rasmussen for at overliste en af de mange gedder i kanalen. Der blev fisket med kunstagn hele dagen, og hurtigt fik kammeraten Bo et hug på sin agn! Kort efter kunne han lande en flot gedde på 70 centimeter. Herefter blev det Josuas tur til at få fisk. I løbet af de næste timer fangede han to pæne gedder på henholsvis 60 og 70 centimeter.

Sidst på dagen fik Josua pludselig et hårdt hug på den langsomt fiskede Savage Gear 4Play Herring wobler, hvorefter kammeraterne kunne se en rigtig grov gedde vende sig i overfladen i et raserianfald over at være blevet kroget! Mens kampen eskalerede faldt situationen dog mere og mere ud til Josuas fordel, og efter fem minutter kunne en rognfed gedde håndlandes. Fisken vejede 8,7 kilo og blev målt til 101 centimeter – en imponerende god form – og en ny personlig rekord for Josua.

Efter en kort fotoseance blev fisken genudsat i sit rette element. Især i denne tid er det meget vigtigt skånsomt at genudsætte gedderne for at sikre en fortsat god bestand, da gedderne er meget tæt på den forestående gydning i april.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This