Jan Jensen er vild med at fiske fra sin kajak, og her i dag har han igen været ude efter gedder på et af sine favoritvande:

– Sollyset var skarpt, og nordvestvinden mærkbar da jeg lå derude ude på vandfladen, fortæller han. – Det har været endnu et forår, hvor jeg har ladet mig fascinere og lokke af “terminatoren” nede i det klare vand. Pludselig vendte en 80 cm fisk nede i det grønne dyb, med agnen i munden – sådan. Efter en lang vinter, er geddefiskeriet på søen, noget af det jeg virkelig ser frem til. Ud på eftermiddagen hugger en fisk til, og da solen står i vest, går jeg i land og drikker den sidste termokande te, mens lyset flimrer gult i det nyudsprungne løvet. Fedt at være kajakmand. Og fedt at være på søen om foråret.

 

Tradea brugt fiskegrej

 

En forårsdag med kajakken efter gedder. Hvad mere kan man ønske sig?

En forårsdag med kajakken efter gedder. Hvad mere kan man ønske sig?

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This