– Jeg har kæmpet lidt her i løbet af foråret med at få gang i karperne, men det er som om, at samtlige brasen og suder i de vande jeg har prøvet, har valgt at overfalde mine agn hver gang jeg har været afsted. Og det har resulteret i søvnløse forfrosne nætter ad libitum. Men – efter en uge med høj sol og plusgrader om natten, kom der også endelig gang i karperne, men der var dog stadig var gang i brasen, hvilket resulterede i, at jeg endelig fik forårets første karpe – og så til gengæld hele tre af slagsen. Det var ikke lige frem søens største beboere, men alt bliver modtaget med kyshånd på denne årstid. Det blev til to skæl karper og en super fin fuldskællet model, som du ser ovenfor. 

– Alt blev fanget på en ny boilieopskrift, som jeg har rodet med hele vinteren, så det var virkelig en skøn følelse, at det hele virker som det skal.

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This