– Weekenden har været sat i fiskens tegn på den ydre kyst på den østlige og sydlige del af Sjælland, fortæller Mads Brinkløv Kentov. – Der skulle fiskes en masse pladser af i jagten fiskene. Det var spændende opsøgende fiskeri, da fiskene stadig var ramt at vores sene vinter, og de var meget forsigtige. En Salty Inline fra Westin fisket langsomt, var hvad der skulle til. I lørdags kom der fem fisk i nettet, med fire over 50cm, inklusiv den skønhed af en overspringer, som du ser ovenfor.

– Søndag var en dag med masser af vind, og det betød grumset fiskevand. Men – det er også lige sådan noget, som kan betyde fantastisk fiskeri. Jeg måttet fiske en masse vand af for at finde havørrederne og sluttede dagen med 12 blankfisk, som havde været i nettet, hvor alle var over 50cm. Foråret er kommet, og man kan ikke andet end at elske det. Det blev til en samlet score på i alt 17 fisk fordelt på hele weekenden.

Husk at tilmelde din kystørred taget på Westin agn til Westins Kyst Cup 2021 her.  NB: SENESTE NY ER, AT DER OGSÅ VIL BLIVE EN LODTRÆKNINGSPRÆMIE, der er identisk med 3. præmien. Det betyder at alle blankfisk over 50 cm har en chance for at vinde – uanset hvor stor de tre største havørreder i konkurrencen er.

Hvidovre Sport

 

Mads Kentov Brinkløg med en af sine mange fine blankfisk fra weekenden, der gik

Mads Kentov Brinkløv med en af sine mange fine blankfisk fra weekenden, der gik.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This