– Jeg fik for noget tid siden tilbuddet om at komme med på tur til Saltstraumen Brygge efter forskellige arter, hvilket jeg selvfølgelig takkede ja til, fortæller Mikkel Mahatma Altmann. – Turen lå hen over påsken, som for mit vedkommende altid bliver udnyttet til en eller anden form for fiskeri. Normalt er det karperne, der står for skud, men denne gang var det altså de mange arter i det norske.

–  Min fødselsdag havde jeg også glæden af at fejre i det norske, hvilket kun gjorde turen endnu bedre! I løbet af de 5 fiskedage havde et fint fiskeri efter bl.a. torsk og sej. Målet med turen var dog hovedsageligt de lumske helleflyndere. Der findes mange metoder til at fange disse, men jeg syntes klart, at kastefiskeriet med gummidyr er den sjoveste.

– Turen resulterede i flere flyndere på kastegrejet, men især én skiller sig ud – nemlig et fint eksemplar på 144cm og lige over 36kg. Den fine helleflynder blev endda fanget på min fødselsdag, og den var altså den bedste fødselsdagsgave, jeg kunne ønske mig, slutter Mikkel.

 

https://www.friluftsland.dk/

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This