Kenneth Kjeldsen Nielsen fik sig en fantastisk bonusgave på sin fødselsdag i form af denne havørred fra Karup Å.11.7.2011 – TIRSDAG DEN 21. JUNI var årets længste dag, men det var faktisk også Kenneth Kjeldsen Nielsen fødselsdag. Derfor havde han besluttet sig for at køre til Karup Å på årets første havørredtur. Og hvem ved – måske kunne han jo have heldet med sig – nu hvor det var hans fødselsdag.

– Velankommet til Karup Å ved 23-tiden fik jeg pakket grejet ud, beretter Kenneth. – En helt ny Zpey Infinity på 11 fod, en klasse 8 line, nyt hjul og en ny flue jeg havde bundet i vinters skulle testes. Først skulle der dog naturligvis en lykkeønskning til fra et par kammerater samt en øl før fiskeriet kunne begynde. Efter det første træk ned over åen hvor vi hverken mærkede eller så fisk, blev det kaffe og kage tid. Efter kaffen tog de fleste hjem og jeg stod alene tilbage sammen med Bo Østergaard, som også skulle til at pakke sammen da arbejdet skulle passes næste dag. Jeg ville dog lige have et træk mere ned over stykket.

– Jeg gik et stykke op ad åen og begyndte fiskeriet igen. Jeg bandt en ny lilla og hvid flue på, og jeg nåede ikke at fiske mere end 15 meter før en fisk tog flue midt i åen. Fisken tog et hårdt udløb 10-15 meter ned ad åen. Febrilsk greb jeg mobilen for at ringe til Bo. Han fik besked på at han godt kunne komme ned til mig da jeg stod med fisk. Fem minutter senere var fisken ved at blive træt og jeg kunne lande den stille og rolig netop i det Bo ankom. Vi fik taget et par billeder af årets første havørred på årets første tur, og som Bo sagde, det er altid dejlig med en ekstra gave, slutter Kenneth.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This