Michael Jensen, der er kendt for sine efterhånden mange publikationer om fiskeri i al almindelighed, har nu tilføjet en ny og spændende flueafdeling til sin hjemmeside. 13.05.09 – FORÅRETS STORE NYHED for alle fluefiskere og fluebindere er gået i luften, beretter Michael Jensen.

– Mit website www.michaeljensens.dk har fået en tilbygning. Du kan nu gå ind i en helt ny fly only afdeling. Nyheden har jeg kaldt Fly Zone, og jeg vil meget gerne byde dig velkommen. Denne afdeling af michaeljensens.dk skal være et inspirationsrum for dig, der er vild med fluefiskeri. Her kan du finde tekster,fotos, soundslides og på lidt længere sigt

også videoklip om årstidsrelevant fluefiskestof.

Da projektet søsættes i maj, er det i første omgang geddefiskeri og majfluer, vi fokuserer på. På geddetemaet finder du en soundslide reportage om premieren. Jeg har kaldt den: Fish ain’t bitin’. Desuden er der lidt om oldschool geddefluer med rigtige bucktails og kaninstrimler.

I løbet af måneden starter klækningerne af vores største døgnflueart, majfluen. Se et sneak peak på majfluefiskeriet og bind en French Partridge Mayfly.

Det er selvfølgelig kun en start. I øjeblikket opdateret Ulla og jeg siden med nyt stof næsten dagligt. Så kig ind forbi med jævne mellemrum. Der kommer masser af billedreportager, essays, soundslides, artikler og fluemønstre, slutter Michael Jensen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This