ffFederation of Flyfishers Denmark har siden 1993 afholdt The Danish Fly Festival hvert andet år.
Festivalen tiltrækker hver gang mellem 2.500 og 3.000 besøgende. The Danish Flyfestival er mødested for passionerede fluefiskere, lige fra begyndere til garvede, fra unge til ældre.

Festivalen afholdes i KFUM Hallerne i Kolding, hvor der i hele åbningstiden er mulighed for at købe både mad og drikke flere steder i hallerne. I den indendørs kastepool er der hele dagen demonstration af fluekast, hvor 12 både danske og udenlandske kasteinstruktører lærer fra sig.


På Fluebinderøen kan man opleve 40 fluebindere fra ind- og udland, som hver især er nogle af de bedste i verden. Her er en unik mulighed for at møde nogle af de bedste fluekastere og fluebindere, og stille dem spørgsmål eller spørge om råd.
I foredragssalene tilbydes der 22 forskellige foredrag om fluefiskeri i både Danmark og udlandet.

I hallerne kan du opleve over 40 forskellige stande, hvor butikker, producenter og importører fra ind- og udland viser deres varer frem.
På The Danish Fly Festival har du mulighed for at prøve stænger, liner og hjul ved vores 6 udendørs kastepools, sammen med de dygtigste instruktører. The Danish Fly Festival er et overflødighedshorn af inspiration og oplevelser for alle fluefiskere.

FFF Denmark byder dig velkommen!

Har du spørgsmål til festivalen, er du velkommen til at kontakte formand for FFFD, Jerk Sönnichsen på jerk@fffd.dk.”

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This