– Efter jeg er flyttet til Sjælland, så er fiskeriet faldet lidt længere ned på prioriteringslisten, fortæller Rahman Salman. – Men – så var jeg på besøg på hjemøen Fyn, hvor Nikolaj Andersen og jeg tog ud på kysterne. Han havde nemlig spurgt, om jeg kunne hjælpe til med en video, hvor vi skulle konkurrere med spin vs flue, og det sagde jeg selvfølgelig ja til.

– Dagen startede ud med en masse havørreder omkring målet, og vi valgte at tage ind på fjordlignende forhold, hvor jeg fik en fin fisk. Fiskene var blevet lidt for forsigtige over for det sort og kobberfarvede Tornado-blink. Jeg valgte derfor hurtigt at skifte til en hidsig hvid med flouro pink, og der skulle ikke mere end to kast, før denne flotte han fisk sad på krogen. Den fik friheden igen, og jeg glæder mig til at se videoen, som Nikolaj sætter op, hvor man forhåbentlig får set noget af fighten.

 

Hvidovres Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This