Nils Myling Petersen hjalp godt til med et par hurtige fotos og en vejning, inden Sune Johansson kunne lande og genudsætten sin nye flue-pr gedde på knap 5 kilo. MIDT i oktober tog Sune Johansson og sin fiskemakker Nils Myling Petersen på en lille søndagstur på Sjælsø for at fiske efter lidt gedde og aborre. Nils med spin og jerkbait – og Sune med flue.

– Nils havde fået en del mindre gedder, og jeg havde været det meste af flueæsken igennem uden et eneste hug, da en en fin to-kilos forbarmede sig over den store orange muddler med gummiben, jeg netop havde hægtet på. Det var et kast ind over lavt vand i en lille bugt, som udløste hugget, og det var åbenbart medicinen der skulle til! I den næste lille bugt fik jeg placeret fluen helt tæt op ad et træ med grene ud over og ned i vandet og efter ganske få træk, fik jeg et lidt forsigtigt hug.

– Det var nærmest bare en lille opstramning af linen, men da jeg gav modhug kunne jeg godt mærke at fluen sad i noget med lidt mere vægt bag end før. Det blev til en fin fight hvor gedden tilsyneladende helst ville gå dybt og helst lige under båden, men efter lidt stepdans i stævnen og et anspændt minut, hvor linen kom rundt om elmotoren, kunne jeg håndlande en flot og kompakt frue og flue-pr på små fem kilo, fortæller Sune.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This