Forståelig fiskeglæde når den første ørred tages på fluen. For Mathias Quistgaard lykkedes det i Poppelsøen, hvor han fangede en regnbueørred på 1,2 kilo på en Montana nymph.27-09-2012 – ENTUSIASTISKE lystfiskere har det med at være velforberedte. Det gælder også for Mathias Quistgaard og makkeren Christian Damvig, der den 17. september tog til Poppelsøen i Ballerup, for at forberede sig på en kommende fisketur til Harasjömålå, der jeg har sin karakterisiske fluestrøm.

– Min kammerat fik hurtigt en på sin Montana nymfe, og jeg skiftede selv til den. Jeg svingede den ude i strømmen og fik et solidt hug – og fast fisk. Den fightede dejligt. Og ikke nok med det – det var min første fluefangede ørred i Danmark, fortæller Mathias.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This