Snart gæster RISE – Fly Fishing Film Festival 2010 Skandinavien, hvor du blandt andet kan se fluefiskefilm i biografen!8.11.10 – SNART FÅR DU muligheden at se fluefiskefilm på det store lærred. RISE – Fly Fishing Film Festival 2010 er på Europa turne og besøger Sverige, Norge og Finland. Desværre ikke i DK i denne omgang. Festivalsaftenerne afholdes i biografer, hvor der vises en stribe nye gode fluefiskefilm i exceptionel kvalitet. Festivalen er en god mulighed for at opleve fluefiskeri og ikke mindst have en hyggeligt aften i selskab med andre fluefiskere.

I Europa vises fire film som tager tilskueren med til både New Zealand, Australien, Island samt Mexico. Gin Clear Media står bag festivalen og har kun oplevet en positiv udvikling siden de startede festivalerne for fem år siden. De fire film er:

The Source – New Zealand

Følg med på ørredfiskeri i fluefiskerens paradis på New Zealand. Store bæk- og regnbueørreder i spritklart vand. Gin-Clear Media.

The Source – Iceland

En film i samme serie. Holdet er på Island og fisker både ørred og laks. Gin-Clear Media.

Heads or Tails

Hårdtpumpet kystfiskeri efter permit i Australien. Så du Running Down the Man – så kan du løbe med videre her. Mad Phil Media.

Off the Grid

En film om sjælen i fluefiskeriet og de mennesker, som har fluefiskeri som en livsstil. Filmen er optaget i Mexico, Alaska, British Columbia, Montana, Wyoming, Colorado, Florida. Beattie Outdoor Productions.

Billetter til festivalen kan købes online via festivalens hjemmeside, www.flyfishingfilmfestival.eu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This