Nikki Hansen var med junior-afdelingen i Holstebro og Omegns Fiskeriforening på fisketur i Munkebro Fiskesø, hvor han fangede denne fine regnbueørred på flue.

9.10.2011 – JUNIOR-AFDELINGEN i Holstebro og Omegns Fiskeriforening var søndag den 2. oktober på fisketur til Munkebro Fiskesø, og dagens storfanger blev Nikki Hansen på 8 år, der netop er begyndt at fiske med flue.

Nikki var slet ikke i tvivl om at det var fluegrejet der skulle fiskes med den dag, for der var masser af aktivitet i overfladen og der blev set mange fisk af de 15 juniorer, der var taget med på fisketuren. Der gik næppe mere end fem minutter før Nikki fik sit første hug, men den røg af. Et kvarter senere fik Nikki endnu et hug, og efter en god fight blev en regnbueørred på 2 kilo landet.

En halv time før turens afslutning havde Nikki endnu en god fisk på, som desværre vandt kampen, da fisken knækkede forfanget. Dog må man sige, at det er ikke altid er nødvendigt at kaste langt, for selvom Nikki kaster 10 meter formåede han alligevel at udfiske instruktørerne på trods af deres noget længere kast.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This