Outdoor-110Når Aalborg Kongres & Kultur Center for fjerde gang slår dørene op for messen OUTDOOR – Natur, Jagt & Sportsfiskeri 6., 7. og 8. februar, vender en populær workshop tilbage. Besøgende kan nemlig lære at binde deres egen flue og få gode råd om fluebinding af fluebindere i absolut topklasse.

OUTDOOR 2015 – Natur, Jagt & Sportsfiskeri er messen, som henvender sig til alle, der holder af udendørslivet. Med de tre områder natur, jagt og sportsfiskeri, kan besøgende få inspiration til outdoor-livet, købe gode produkter, deltage i workshops, høre foredrag, tale med en række foreninger, hundeklubber m.m., når Aalborg Kongres & Kultur Center åbner dørene for messen den første weekend i februar.


Populære fluebindere lærer fra sig
Sammen med jagt, fylder sportsfiskeri en stor del af OUTDOOR 2015. Blandt andet kan besøgende få gode råd og lære fluebindingens kunst af nogle populære fluebindere på messen, når der endnu en gang er fluebindingsworkshop. Den svenske fluebinder Johan Bertilsson, der også gæstede messen i 2013, vil både lørdag 7. og søndag 8. februar binde sine populære Zonkerfluer på rør med flere forskellige typer skind. Derudover vil Kim Sørensen, tilknyttet FutureFly og Guideline, vise binding af fluer til laks og havørreder og Torben Bastrup, tilknyttet FutureFly, binder rørfluer med vinger af hår og skind. Andre populære fluebindere til workshoppen er Bjarne Laursen (laksefluer.dk), Finn Nielsen (lystfisker-liv.dk, FutureFly) og Brian Størup (FutureFly, Guideline).
Der vil være plads til alle ved arbejdsbordene og både de erfarne fluebindere, men også nybegyndere, der giver sig i kast med deres første flue, kan få gavn af at deltage.

Fluebinding – kun for kvinder
Det er ikke kun mænd, der fisker. Og fluebinding er derfor heller ikke kun for mænd. Det har medlemmer af foreningen Sportsfiskerpigerne sat sig for at bevise, og de har derfor oprettet en fluebindingsworkshop kun for kvinder på outdoor-messen. Her er et område forbeholdt kvinder, hvor Sportsfiskerpigerne viser andre fiskeriglade kvinder, hvordan man binder fluer, ligesom de også svarer på spørgsmål om både fluebinding og fiskeri.

Messe for alle med interesse for udendørslivet
Til OUTDOOR 2015 – Natur, Jagt & Sportsfiskeri vil besøgende kunne opleve op mod 100 udstillere. Messen indeholder blandt andet nyheder og klassiske produkter og services for jægere med en række stærke brands, stande med produktnyheder og knowhow for sportsfiskere, flere rejseudbydere står klar med inspiration til jagt- eller fiskerituren rundt i verden, ligesom der også vil være mulighed for at tage en snak med en række foreninger som Naturstyrelsen, Danmarks Naturfredningsforening m.fl. Messen blev i 2013 besøgt af hele 11.032 gæster.
OUTDOOR 2015 – Natur, Jagt & Sportsfiskeri har åben fredag 6. februar kl. 14-19, lørdag 8. og søndag 9. februar kl. 10-17. Entré 100,- pr. person. Børn til og med 15 år gratis.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This