10 unge fluefiskere var mødt på til Brede-aa Lystfiskerforenings fluebindingsweekend i forrige weekend. Sådan skal det gøres.FORRIGE WEEKEND havde juniorerne i Brede-aa Lystfiskerforeningen tilrettelagt en weekend med fluebinding – et maraton, som Jens Peter Jensen kalder det. Og her kommer hans beretning:

– Det var en sjov oplevelse. Der mødte 10 juniorer fredag den 27. januar om eftermiddag klokken 16.00. Efter opredning af sengepladser og aftensmad, selvfølgelig pizza, blev der bundet kystfluer fra kl. 19.00 til ca. 01.00 under instruktion af Allan Hansen fra Rødekro.

– Efter en god nats søvn og morgenmad gik de unge mennesker videre med binding af tørfluer og nympfer under ledelse af Søren Rygård Lenschow, der er instruktør fra Danmarks Sportsfiskerforbund. Klokken 12.00 var der frokost bestående af kogte pølser. Og derefter gik det løs med binding af rørfluer under kyndig vejledning af Per Westergaard fra Skærbæk. Sidst på eftermiddagen sendte vi nogle trætte unge mennesker hjem, fortæller Jens Peter Jensen.

Et sandt maraton må man sige. Hvis det er interessen, der skal styrkes, ja, så skal der arbejdes med den. Godt initiativ skal der lyde her fra Redaktionen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This