Er du fluefisker eller drømmer du om at blive det og binde sine egne fluer, kan du nu få mulighed for at afprøve det i ROLK, som tirsdag den 2. februar inviteret en af Danmarks dygtigere fluebindere, Rasmus Ovesen, til at demonstrere hvordan man binder fluer, der også kan fange fisk. CUTTHROAT KUTLING er en drøneffektiv kystflue, som fluebinderen Rasmus Ovesen står bag. Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) giver dig chancen for at høre Rasmus fortælle om denne flue og lære hvordan du binder den.

Rasmus Ovesen har flere gange deltaget i Danmarksmesterskaberne i fluebinding og har opnået fornemme resultater, heriblandt en førsteplads. Han har også kreeret sin egen flue, Cutthroat Kutling, der fanger mange fisk og som han vil demonstrere, hvordan man binder. Han kalder selv Cutthroat Kutling for en killer, som imiterer den lille fisk, der hedder kutling og netop denne lille fisk er en af havørredens vigtigste fødeemner.

Fluen har derfor vist sig at være særdeles effektiv over for havørreder. Rasmus er yderligere skribent på Fisk og Fri og du kan læse hans artikel om Cutthroat Kutlingen i vores online artikel arkiv her.

Det sker tirsdag den 16. februar klokken 19.00 i ROLK’s klubhus, der ligger på Fiskervejen 14 i Veddelev og arrangementet er åbent for alle, der har lyst til at være med. Der bliver mulighed for selv at binde et par fluer, og har man et fluestik, vil det være en god ide at tage det med også.

Nærmere oplysninger om denne pressemeddelelse kan fås hos klubbens formand, Øjvind Bejstrup på tlf. 4635 7449 eller mob 2014 2518.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This