Henrik Leth kan andet end at fiske – her er det ham, der skyder fotoet af Allan B. Pedersen med sin flotte havbars på 1,75 kilo – midt i bølgen blå. Fantastisk!HENRIK LETH OG ALLAN B. PEDERSEN tog midt i august en tur til den jyske Vestkyst i håbet om at støde på lidt havbars med fluestangen fra pontonbåd. Det skal pointeres, at det fiskeri kun kan dyrkes, når forholdende er til det.

– Fra morgenstunden så det rigtig godt ud. Næsten ingen vind, klart vand, og høj vandstand. Det viste sig dog at være svært at få havbarsen i tale. Så det blev til lidt ørred, makrel, og fjæsinger – inden der blev holdt en lille pause, fortæller Allan og fortsætter.

– Efter pausen var vinden taget lidt til, og vandstanden var faldet. Allan prøvede inde under land, på ca. 1,5 meter vand, og det gav pote. En lækker havbars på 51 centimeter og 1,75 kilo tog den 10 centimeter lange fiskeimitation rigtigt hårdt, og gav en god fight. Det blev desværre kun til dette ene eksemplar af den smukke fisk, men så var den jo også god, slutter Allan.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This