– Planen var egentlig at tage på kysten for at se om jeg kunne overliste en flot overspringer men da jeg kunne se at vandstanden var lav, tænkte jeg, at åen nok var et bedre alternativ, skriver Nick Yndal til Fisk og Fri. – Efter 5-6 mistede fisk skiftede jeg fra jig til paternoster rig, da fiskeriet var enormt svært, og fiskeriet skulle forgå meget langsomt.

– Det viste at være den helt rette teknik, og der ikke skulle gå lang tid, før der sad en rigtig flot stribet tyksak på min 8cm Cannibal Shad i farven dirty roach – jeg havde nemlig valgt en naturlig farvet agn, da åen var mere klarvandet end normalt. Aborren målte 44cm. Vægten lå desværre derhjemme, men jeg vil skyde den til et sted mellem 1,5kg-1,6kg slutter Nick Yndal.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This