Kursen var sat mod Stevns til et af de store rev, hvor vi har oplevet noget rigtig godt fiskeri i løbet af det seneste stykke tid, fortæller Magnus Bucholdtz. – Da vi ankom til pladsen, var der en hård vind fra nordøst, og vandet var godt grumset med en hel del tang. Der gik dog ikke længe, før makkeren fik en rigtig fin havørred på 52 cm, og kort efter var der flere fine havørreder, der sprang fri af vandet. Så stemningen var sat til en rigtig god aften.

– Herefter døde fiskeriet til vores store forundring fuldstændig ud, og efter et par timer var det sidste lys ved at ebbe ud. Der blev meldt sidste fem kast, og i det tredje kast mærkede jeg et hug, men krogen satte sig ikke. Dette gentog sig i kastet efter samme sted. Men i tredje kast samme sted huggede fisken til og slugte agnen. Jeg kan med det samme mærke, at det var en rigtig fin fisk, der havde taget blinket, og efter en god fight i mørket, kunne min kammerat Anders Tøttrup, nette en rigtig flot fisk på 68 cm, der desværre var kroget så dybt, at den ikke kunne genudsættes. Fisken blev taget på en 24 grams Sandy Inline  i farven Golden sandeel, slutter Magnus, der sammen med Anders kan findes på Instagram her.

Husk, at du kan finde massevis af dybdegående artikler om havørredfiskeri på kysten – både med flue, spin og medeteknikker – i artikelarkivet her.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This