– Her i går havde vi en fed eftermiddag på Storebælt, lyder det fra Anders Jensen. – Jeg ringede til Jørgen Horn Larsen klokken 10 og spurgte, om han ville med på fisketur. Han var heldigvis frisk, men kunne først være klar klokken 12.

– Klokken 12.30 stod vi ud af havnen og ville prøve, om vi kunne finde lidt torsk. Vi søgte lidt rundt og fandt mest store stimer af hvillinger. Indimellem havde vi også fine lodninger på bunden, og da Jørgen fik et godt hug, viste det sig at være langer. Det blev i alt til otte fine langer med de største på lige under meteren. Vi var i havn igen klokken 16, så det var nogle super hektiske timer. Vi fiskede med jigs på cirka 30 meter vand. Efter vi fik de første par langer, prøvede jeg at skifte til medefiskeri, og det gav også et par stykker, men det var helt klart det “aktive“ fiskeri, der var bedst. Et sort jighoved med en rød hale var topagnen, slutter han.

Har du selv været på fisketur, hører vi meget gerne om dine fangster her på fiskogfri.dk. Send din historie og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This