– Mit fiskeri startede ca. 09.30 i regnvejr, og efter 8 minutter huggede den første havørred på 53 cm, fortæller Jimmi Ingeman Frederiksen. – Jeg gik ind mod land og fik gokket fisken samt sat den i krogen efterfølgende. Så vadede jeg ud igen, og allerede efter to kast mere sad der en fisk på 58 cm, som tog gennemløberen helt ude i kastet. Havørreden var fri af vandet tre gange, så jeg var nervøs for, at den skulle smide krogen. Men man må bare sige, at Owners trekroge i str. 12 kroger fiskene super godt.

– Jeg fiskede ca. tre timer og to timer senere var der fisk igen, som desværre smed krogholdet denne gang. Tror jeg var lidt uopmærksom, da jeg snakkede med min kammerat. Fiskene blev taget på en gennemløber på 26 gram i sølv, og de huggede i øvrigt i spinstoppet. Fiskene er taget på Østsjælland.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This