– I går spurgte en kammerat mig om vi ikke skulle tage ud og se, om vi kunne finde nogle havørreder – og selvfølgelig sagde jeg ja! Sådan lyder det fra Volkan Yager: – Vi ankom til pladsen, og forholdene så rigtig fine ud, så vi vidste, at pladsen sagtens kunne holde lidt fisk. På vej op til de første rev mærkede jeg intet, men makkeren havde allerede fået tre havørreder og en del følgere. Jeg fiskede med et blink, som han havde lavet i en rå version, og han kørte med en poleret variant af den, så jeg valgte også at skifte til sådan en i håb om at mærke nogle fisk.

– I denne tid, hvor fiskene er så kystnære, valgte jeg at bruge ekstra kast og lidt mere tid på at affiske tangbælterne tæt på land. Makkeren valgte at gå ud til revene, hvor jeg var 20 meter bag ham. Lige pludselig kunne jeg se, at han vinkede mig over til ham. Han havde fundet en stime fisk. Jeg skyndte mig derover, og han havde lige tabt en mindre fisk, da jeg kom hen til ham. Herefter tog jeg et kast og efter et par omdrejninger, kom der et tungt hug, hvor jeg straks kunne mærke, at det var en god fisk. Efter lidt tovtrækkeri kunne jeg lande fisken, som var en rigtig fin blank havørred på 65cm.

 

Nordic Outrdoor Show 2022 Fredericia

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This