– Sensommerfiskeriet er gået over i efterårsfiskeri, men der er stadig blankfisk på den åbne kyst, siger Rune Haltorp. – Her har jeg netop landet to dejlige fisk – en på 55 cm og en fuldfed havørred på 67 cm. Begge fisk blev taget i morgengryet.

– Fiskeriet er fantastisk på denne tid af året, hvor havørreden er at træffe langs kysten dagen lang og hugger velvilligt, hvis man vælger det rigtige endegrej. I dag steg de villigt til min Shrimp Tech flue i krabbevarianten, og i aften havner de dampet i hvidvin. Der var mange undermålere på pladsen, men jeg slap heldigvis for at de huggede, på grund af størrelsen på min flue, slutter han.

Husk at der er masser af fede præmier i fem forskellige kategorier til Kinetic Fiskecup 2021. Så hvad enten du fisker kyst, å, sø, put and take eller havfiskeri, så har du en chance for at være med. Alle fisk kan deltage – uanset hvad de er fanget på. Det er ikke nødvendigvis de største fisk, der tæller, men den historie og det foto, der bedst viderebringer den fantastiske glæde, der er ved at tage ud i det blå med fiskestangen på nakken.

Du kan læse meget mere om konkurrencen og alle præmierne her.

Har du selv været på kysten og haft en god oplevelse, så send os meget gerne din beretning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

Friluftsland

 

Hvidovre Sport

 

Endnu en stor havørred, der ikke kunne stå for Rune Haltorps Shrimp Tech i krabbevarianten.

Endnu en stor havørred, der ikke kunne stå for Rune Haltorps Shrimp Tech i krabbevarianten.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This