– Her den sidste måneds tid har jeg fisket en del på Vestsjælland, fordi jeg har haft arbejde herovre, og det har betydet en del korte eftermiddagsture efter arbejde, fortæller Thomas Hansen. – Turene, der typisk blot har været på 2-3 timer har givet fint med fisk heraf fire over 60 cm og flere pæne 50´ere. Faktisk har jeg ikke haft en eneste nultur, og det er egentlig helt ok i forhold til mit hjemlige fiskeri på fynske Hindsholm, hvor jeg typisk har fået færre fisk – fx hen over sommeren. Fisken du ser ovenfor var 63 cm og huggede på en lille hjemmelavet 11 grams gennemløber.

Thomas arbejder pt på en nye udgave af Havørredens Hemmeligheder sammen med Niels Vestergaard og Claus Eriksen, men præcis hvornår den udkommer, er der pt ikke sat en dato for.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This