Thomas Mosgaard med en super flot havørred på 77 centimeter og 5,6 kilo. HER KOMMER EN FRISK FANGSTRAPPORT fra det jyske. Thomas Mosgaard, fortæller om sin tur her:

– Torsdag den 28. august var jeg taget en tur til Karup Å. Efter lidt tid fik jeg et godt solidt hug. Fisken kom farende ud fra brinken og tog min spinner hårdt. Fisken fightede rigtig godt og tog flere gange rigtig gode udløb. På et tidspunkt satte den sig dog fast i noget grøde, så jeg et kort øjeblik troede, at jeg havde mistet den. Da jeg fik mit grej rykket fri fra grøden, var fisken heldigvis stadig på. Efter en del tovtrækkeri kunne jeg dog omsider håndlande fisken og ånde lettet op.

Der er ikke tvivl om at Karup Å er en af Danmarks perler. I det nyeste nummer af Fisk & Fri (Udkommer 4/9) kan du læse en stor artikel om Karup Å. Og denne fangst er kun med til at betegne Karup Å som Havørredfiskerens Paradis.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This