Denne imponerende ti kilos ørred fra Øresund blev fanget af svenske Fredrik Nilsson.

Mårten Dahlqvist (t.v.) and Fredrik Lundblad (t.h.) fremviser en 10,7 kilos laks og en 3,6 kilos ørred.26.1.11 – DE SENESTE DAGE er der blevet fanget nogle virkelig store fisk under trollingfiskeri i Øresund, hvor både laks og havørred over 10 kilo har været i båden!

Det startede fredag den 21. januar, da svenske Fredrik Lundblad fra Kinetic var af sted sammen med Mårten Dahlquist fra butikken Sportsfiskedepån i Malmø. Med sig om båden havde de en stribe af de nye Godspeed G2 trollingstænger og hjulene var fyldt med den nye RIO Powerflex fletline. Fredrik styrede båden, da stangen ved siden af ham pludselig flexede sammen. Denne stang var rigget med en lille Dipsy Diver foran en orginal Apex i blå/sølv. Mens stangen blev rakt videre til Mårten var der ingen tvivl om, at det var en stor fisk, der havde hugget. Da Mårten tog over susede fisken af sted i et sindssygt udløb, hvor mere end 300 fod line forlod hjulet. På et tidspunkt krydsede fisken ind mod de andre liner, men det lykkedes for Fredrik og Mårten at undgå linekludder, og lidt efter kunne de nette den hårdt kæmpende skønhed. Det viste sig at være en laks på 100 centimeter og 10,7 kilo.

I løbet af dagen fangede de også en havørred på 3,6 kilo og en imponerende mængde torsk i form af over 50 fisk fra ½ til 6 kilo.

To dage senere var Fredrik tilbage på Øresund sammen med en anden ven, Tommy Nordström. Endnu engang lykkedes det at fange en stor fisk. Denne gang en havørred på 5,0 kg og 71 centimeter. Samtidigt var en anden båd med tre andre venner – Fredrik Nilsson, Anders Olafsson and Robert Dargrik – også på sundet. De trollede en smule nord for Fredrik og Tommy, da de krogede en endnu større havørred. Fighten forløb som den skulle og til sidst kunne Fredrik Nilsson posere foran kameraet sammen med en havørred på 10,0 kilo og 89 centimeter. Senere på dagen fangede de tre guttere også en havørred på 3,9 kilo på et blink, der blev trollet i 45 fods dybde. For selv den mest ihærdige trollingfisker vil en ørred i denne størrelse være en rigtig god fangst, men sammenlignet med en 10 kilos ørred, ser den pludselig ikke helt så stor ud…

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This