Der er taget fint med trollinglaks i Østersøen på det seneste. En af dem stod Christian Balle for:

– Planen var faktisk en tur til Sydsverige, når vinden lagde sig, men p.g.a. alt det Corona valgte vi at blive på Sjælland, og da meldingerne fra Rødvig var fine, blev det vores udgangshavn.

 – Klokken var fire om morgenen, da Michael kom hjem til mig i Hvidovre, og vi rullede syd på, fortsætter han. – På vejen skulle vi lige mødes med Team Lokke, som skulle med på tur
Da klokken var cirka 6.30 sejlede vi afsted med kurs mod 30 meterkurven cirka 12 mil fra havnen
Det var dog først 12.45, at der skete noget. Vi får først et tilbud på den en sideplaner, som desværre står af med det samme til stor irritation ombord på Havbassen, men da jeg står og kører blinket ind til båden, hugger en meget stærk fisk den midterste stang og tager 400 fods udløb i første hug. Så er  figthen i gang

– Der skulle gå over 30 minutter, før en flot 14 kilos hanfisk kom i nettet, og glæden var da heller ikke til at tá fejl af, da den lå i båden. Selv om der ikke var mange fisk i området denne dag, så var dem der var der nogle store drenge – og dagen var da også helt godkendt fra vores side, slutter han.

Har du selv været ude at lufte trollingudstyret, så send endelige en fangstrapport og et foto her til fiskogfri.dk så alle vore bruger kan nyde din fangst. Du kan kontakte os på jb@fiskogfri.dk eller 30 70 02 36.

 

Friluftsland sommer

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This