– I lørdags deltog jeg i en fiskedyst i Kaldred Put & Take, fortæller Conrad Durup. – Der var sat ni regnbueørreder over 10 kilo ud i søen, så jeg var spændt på dagen. Den første plads jeg valgte, gav ingen fisk, så jeg valgte at gå videre rundt om søen. Jeg fandt en plads sammen med min bror og begyndte at fiske. I andet kast huggede en stor fisk, som sprang fri af vandet. Efter en god fight kunne min far nette fisken. Da vi vejede fisken kunne jeg se at min drøm var gået i opfyldelse. Fisken vejede ved kontrolvejningen 10,26 kg. Fisken blev fanget på en 7 gram sort/orange Præsten gennemløber, slutter han.

Har du selv fanget en stor fisk, som du gerne vil dele med fiskogfri.dk´s brugere – eller har du haft en anden god oplevelse ude ved fiskevandet, så send os din historie og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This