Flot, flot suder på 2,3 kilo og 59 centimeter til unge Yunus. Han tog den på en klump franskbrød.13-08-2012 – UNGE YUNUS ROSENZWEIG fisker meget med sine fætre – og gerne i små søer i det vestsjællandske efter fredfisk. Midt i juli var de troppet op ved en lille sø, som normalt fisker godt med karusser og skaller.

– Jeg troede først, at det var en brasen, så en karpe, men så kom den tæt på, og jeg så, at det var en suder. Den var kæmpe stor og flot. Jeg kastede ud til den, men maddingen nåede ikke engang at ryge ned til den, før alle de små skaller og karusser spiste den. Suderen blev skræmt, fortæller Yunus og fortsætter.

– Og pludselig var den lige foran mig igen. Jeg lagde min agn ned lige foran dens næse. Jeg var bange for, at der kom en masse skaller, men det nåede de ikke, da den store fisk inhalerede brødet og en god fight kunne begynde. Den trak et langet udløb og fulgte roligt med ind. Vi fik hevet den op i en jubel og glæde. Det var en stor dag. Min første suder. Og så lige foran mine fætre. Kan det blive bedre? Suderen vejede 2,3 kilo og var 59 centimeter lang fortæller Yunus.

Suderen er Yunus’ første og dermed også personlig rekord.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This