– Sander Bjørn Sørensen har netop været ude på klubtur med Odense Sportsfiskerforening i Varde Å:

– Jeg står ved zone 1, hvor jeg hører et kæmpeskvulp i overfladen, fortæller han. – Så går jeg opstrøms for fisken, og kaster nedstrøms med min kondomspinner. Jeg får stille og roligt spinneren ned i dybden, hvor jeg tænker, at laksen står. Lige pludselig kan jeg mærke et tungt pres på min stang, og så snart fisken opdager, at den er kroget, suser den midt ud i åen og springer helt fri af vandet. Dette sker flere gange i løbet af fighten, som varer 12 minutter. Endelig får vi den nettet, og jeg kan næsten ikke tro mine egne øjne, at jeg havde fanget sådan et trofæ af en laks.

– Laksen vejede 12.78 kilo og var 111 cm lang.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This