Torben Hansens fangede denne flotte regnbueørred på 7,8 kilo til Herning Fiskeparks fiskekonkurrence den 16. oktober – fisken var dog desværre ikke stor nok til at vinde konkurrencen.11.11.10 – HERNING FISKEPARK afholdte den 16. oktober årets sidste fiskekonkurrence, hvor det lykkedes for Torben Hansen fra Videbæk at få en af de helt store regnbueørreder i tale.

Starten på dagen var noget sløj for Torben, men der blev landet godt med fisk omkring ham. Pludselig skete der dog noget, idet en stor ørred dukkede om fra dybere vandt og jagtede Torbens røde Vibrax spinner. Først helt inde ved bredden huggede fisken, så Torben gav prompte modhug da han kunne se sin spinner blive taget. Det synes fisken dog bestemt ikke om, og tog et langt udløb ud mod dybere vand! Fisken var stærk og var ikke sådan lige til at få ind, men til sidst måtte den alligevel give op, og Torbens kammerat, John Kjær Jensen, kunne nette en stor regnbueørred. Fisken blev indvejet til 7,8 kilo og målte 80 centimeter.

Torbens fiske var dog ikke stor nok til at vinde konkurrencen, for på dagen blev der fanget fisk på over 8 kilo! Torbens kammerat, John, fik også en fin fisk på bombarda-flue – en metode du læse mere om i dette nummer af Fisk & Fri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This