– Lørdag den 11. marts ringede min onkel og spurgte om jeg dagen efter ville en tur med på båden, fortæller Valdemar Floutrup. – Det er der jo selvfølgelig kun en ting man kan svare til… JA!

– Søndag morgen gik turen derfor til Hundige havn, hvor det lige var et par små ting, som skulle ordnes, inden vi sejlede ud. Blandt andet prøvede vi en ny ting, hvor vi satte nogle mindre kroge på blinkene, og skiftede også et par af dem til enkeltkroge. Derudover satte vi en enten rød eller grøn gummiperle på krogskaftet og en ekstra springring eller to imellem blinket og krogen. Og det skulle vise sig at være en god ide…

– Vi sejlede ud til spottet og begyndte at sætte grejet over cirka 6 meter vand. Lige da jeg skulle til at sætte en stang i holderen, mens jeg stadig lod linen løbe af spolen, så sideplaneren kunne komme godt ud til siden – begyndte planeren at hive langt tilbage og stangen bøjede godt. Planeren klikkede ikke ud, men der var helt sikkert noget i den anden ende. Vi var dog ikke helt sikre på, om det var en fisk. Jeg følte, at jeg mærkede et par hovedryst. Da den kom længere ind til båden, var min onkel den første, der så fisken og sagde med det samme, at det var en god fisk – samt min nye PR hvis vi landede den. Tæt på båden begyndte den virkelig at kæmpe imod og tog også et par udløb, men efter et par minutter kom den dog sikkert i nettet. Fisken var 62cm og vejede 2kg. Senere på dagen fik vi endnu en flot men lidt mindre fisk på 52cm.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This