Arne Biering med den flotte regnbueørred på 2,07 kilo fra Pinds Mølle P&T. Den huggede på en klump Powerbait. ARNE BIERING fra Harlev har i indeværende år været god for flere put-and-take fangster. Hvem husker ikke hans isfiskeberetning fra Fisk & Fri nummer 3, 2011 – også fra Pinds Mølle Put and Take? Vi gør, herinde på redaktionen, idet fangsterne var få i den perode.

Derfor er der dejligt at se, at Arne stadig er god flere flotte fangster – som denne her fra den 10. december. Atter var han draget til Pinds Mølle, og som det fremgår af billedet, så vækker det minder om sidste vinter. Udstyret med Powerbait gík han i gang:

– Var der ikke bid. Næ. Jo, forsigtigt. Bid igen og fast fisk. Nok en fisk der bare trak afsted. Yes, det her var en god vinterfisk, tænkte jeg. Fighten trak ud. Jeg forsøgte flere gange at presse den til netkanten, men i ville den ikke. Jeg havde allerede lynet ned af den første fisk, jeg fangede, denne her gav bare yderligere varme. Nå, men fisken kom på land, og jeg kunne nyde den flotte fisk. Sikken et fiskeri denne vinterdag. Godt to kilo på 51 centimeter. Hel hale og finner og en kanonfight, fortæller Arne Biering.

Og billedet siger alt!

    Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This