Hans-Jørn Christensen tog denne flotte havørred fra flyderingen ved Stevns. Fisken huggede på en hjemmebundet rejeflue.FREDAG DEN 27. JULI var Hans-Jørn Christensen fra Skovlunde taget til Stevns med et par venner fra fedtfinnefisker.dk. Da de ankom til pladsen var der meget skidt i vandet. Flyderingen blev rigget til – og det var første gang at, Hans-Jørn skulle på havet i den. 60 meter ude gik han i gang. Første drev gav ingenting.

– Der gik dog heller ikke mange kast og drev med fluen, før jeg mærkede et træk i fluen. Fik løftet stangen og så gik helvede løs. Hold da helt op, hvor den trak i linen. Der røg de første 10 meter af skydeline, og de næste 20-25 meter ligeså. Langsomt fik jeg sat bremsen på hjulet. Så nu måtte den til at arbejde noget mere, fortæller Hans-Jørn.

– Det fik fisken til at vise nogle flotte tricks i luften, herefter fik jeg lagt noget line tilbage på hjulet, men kun for en kort stund. Den tog lige en tur mere, men denne gang dog noget kortere, som igen endte med luft akrobatik.Jeg måtte opgive at få gjort fisken træt ude på det dybe vand, fortæller Hans-Jørn.

Og med fødderne på fastgrund lykkedes det ham at få en havørred på 61 centimeter og 2,8 kilo med en konditionsfaktor på hele 1,23 på land!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This