– Jeg har netop været på tur med altid super dygtige og flinke Saeed Farahani, fortæller Kent Andersen. – Skal vi ikke køre derud Kent, spurgte han forleden. Jo hvorfor ikke. Han har altså en evne til at vælge det helt rigtige tidspunkt, for der var fisk på pladsen.

– Som sædvanlig startede jeg med Stripperen, og Saeed lagde ud med Doradoen. Han fik lov til at gå forrest, da han var hjemme på en lille ferie fra sit nye hjem i København. Doradoen har været rigtig god på det sidste, men ikke desto mindre fik jeg et voldsomt hug, hvor han lige havde gået over. – Er du gal en totalt vild fisk, råbte jeg til Saeed. Den sprang og væltede rundt foran mig, så der var ikke andet for end at gå en lang tur med den. Det var den heller ikke helt tilfreds med, så jeg var hele tiden lidt nervøs, indtil jeg tog chancen, gik ud og fik den vendt mod nettet. Det lykkedes mig at få den i efter nok små 10 minutter. Havørreden var 66 centimeter og vejede 3,6 kilo. Efter den tur tog Saeed den Flade Revers på, og fik tre fine fisk, hvor jeg lige havde gået med Stripperen. Det er altid lidt kompliceret, slutter han.

Husk at du kan læse masser af artikler om kystfiskeri efter havørred i fiskogfri.dk´s artikelarkiv her.

 

Friluftsland

 

 

Havørred stripper

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This