Brede Å er kendt for sin fine havørredbestand – og her den anden dag blev der fanget en virkelig solid fisk:

– Jeg var taget til Brede Å sammen med min søn på 13 år, fortæller John Christiansen. – Vi fiskede opstrøms med spinner, og havde set flere små fisk i overfladen, som gik efter insekter. Min søn gik forrest og havde lige kastet et par gange på samme sted ved noget nedfaldet brink. Jeg kastede efterfølgende og lod spinneren gå dybt. Her huggede havørreden tungt, og den vendte straks rundt samt gik opstrøms. Fisken så ikke så stor ud grundet længden, men den føltes tung. Fighten tog omtrent 10 minutter, inden jeg selv nettede den. Den var 76 cm, vejede 6.090 kilo – og var bare en mega tyk havørred, slutter han.

Har du slev fået gang i åhavørrederne i din lokale å, så hører vi meget gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This