I Påsken blev der afholdt Trollingtræf Bornholm 2022. Den største laks på 13,78 kilo blev taget af Flemming Snowman. Andenpladsen gik til Finn Christoffersen med en laks på 12,68 kilo. Tredjepladsen var en laks på 11,74 kilo til Jesper Larsen. Alle vinderne blev præmieret med GPS Map plottere fra Garmin. Generelt var fiskeriet svært, men det vender vi retur til lidt senere i dag.

Her for en historien om en af de flotte fangster til konkurrencen:

– Jeg deltog i påske trolling træffet 2022 med min gamle barndomsven Brian Milkowski i Team Blue Bird, fortæller Jacob Brun. – Fiskeriet har generelt været svært her ovre med få meldinger om fisk. Den første dag, vi kom på vandet, var tirsdag, og der bød dagen på tre tilbud for os, men alle fisk havde fedtfinne, og blev derfor afkroget i vandet ved bådsiden. Den anslåede vægt var 3kg, 5kg og 13-14kg.

– Onsdag blev det kun til en halv dag på vandet, inden vi opgav fiskeriet pga. vinden. Dagen gav en mindre laks på omkring 70cm. Torsdag kæmpede vi hele dagen i tæt tåge, dog uden et eneste hug. Lørdag havde vi sidste dag på vandet inden hjemrejsen om søndagen, så der blev fisket igennem fra solopgang til solnedgang. Fiskedagen gav os fire tilbud om eftermiddagen – inklusiv et trippelhug, hvor af vi fik de to fisk: En med fedtfinne på anslået 11kg – og en uden fedtfinne på 7kg. Vi blev i området for at se, om det kunne give flere fisk – dog uden held. På vej mod havn fik vi så en fin fisk på 8,3kg uden fedtfinne at slutte turen af på.

– Så alt i alt en dejlig uge med 8 kontakter, hvoraf vi fik de 7 af fiskene. Det synes vi er godkendt.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This