– Det var en vild aften i går aftes, fortæller Gorm Andersen fra Team Daiwa til Fisk & Fri. – Jeg gik og fiskede en strømkant af, hvor jeg lagde to kast ud i mellemstrømmen. Pludselig fik jeg et gedigent hug på min flue, og det udviklede sig til en længere vild og intens fight, hvor jeg flere fange troede, at det skulle ende med, at jeg ville miste den.

– Jeg har aldrig presset en fisk så hårdt nogensinde før, da den gik opstrøms og bag om en sten på modsatte side. Efter lidt tid fik jeg dog presset den frem og jeg holdt på, mens jeg pressede den alt, hvad jeg overhovedet kunne. Men – til sidste kunne jeg håndlande denne sure store dame på 108 centimeter, og efter et par hurtige billeder blev den smukke hunlaks genudsat, slutter Gorm, der desværre her til morgen mistede en rigtig god laks.

Har du selv været ved åen for at fiske, så hører vi meget gerne om dine bedrifter. Skriv til jb@fiskogfri.dk eller ring telefon 30 70 02 36.

 

https://www.friluftsland.dk/

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This