Johnny Borup med sit livs havørred – et eksemplar på 3,8 kilo taget på et krokodilleblink.26-05-2012 – EFTER NI ÅRS fravær Elsegårde var det et glædeligt gensyn Johnny Borup fra Aars, og det på trods af at makkeren, Jens Heine, hvis sommerhus de skulle være i, ikke fangede havørreder på Djurs hele sidste år.

Johnny lagde ud med en havørred på 50 centimeter, så det kunne da stadig lade sig gøre, at fange havørrederne, mente han. Dagen derpå mente Jens Heine, at de skulle prøve et nyt sted.

– Efter en times fiskeri fik jeg et kontant hug på mit blink, jeg gav tilslag og kunne mærke en del modstand. Der var vægt i den, kunne jeg mærke, og efter en god fight og tre ture over vandet, kunne jeg kane mit livs havørred ind på kysten. Fisken viste sig og veje 3,8 kilo og var 71 cm lang, slutter Johnny.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This