Da Søren Danielsen i går var ude at fiske havørred fik han sig noget af en oplevelse: – Jeg var taget til den vestsjællandske kyst for at fiske med min makker, og det var det mest fantastiske vejr med lækkert vejr og fantastiske forhold. Men – vi havde ikke fanget noget i flere timer, og man makker havde faktisk sat sig ned for at pakke sammen. Han ventede sådan set bare på at jeg skulle blive færdig med at snakke i telefon, og da jeg var færdig med det skulle jeg liiiige have et enkelt kast mere…

– Jeg fiskede med en Snurrebassen nr. 3 i sølv og næsten helt ude i kastet – 60-70 meter fra land – fik jeg et stabilt hug. Mildest talt… Min makker kom hurtigt løbende med sit alt for lille net, og snart var fisken inde. Men – da den så nettet gik den amok og tog et 40 meter udløb, hvorefter den svømmede langs med stranden ned mod et stenrev, så jeg måtte løbe efter den. Efter ti minutters tovtrækkeri og en del små udløb fik vi den i nettet og bakset op på land. Men det var lidt heldigt, at det gik godt, for under landingen lykkedes det laksen med sin spidse næse at bore den igennem en af netmaskerne, og under stort postyr baksede den så meget med hovedet og kroppen, at den – da vi endelig var sikkert inde på land, havde fået boret hele hovedet gennem nettet!!

Til at starte med troede vi, at det var en havørred, men fandt sidenhen ud af, at det var en laks, slutter han. Fisken var 89 centimeter lang og vejede 7,5 kilo.

 

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This