Michael Lægdsmand forsøgte i 20 minutter med fluer fra hele flueæsken at fange denne flotte kildeørred. Det var først da han skiftede til en lille nymfe, at det gav bonus.15-06-08 – MICHAEL LÆGDSMAND fra Virum besøger tit Poppelsøens Ørredvand og denne gang havde han taget sin gode kammerat med. – Jeg tager tit ud for at fiske i Poppelsøens Ørredvand, da jeg syntes det er et rart og hyggeligt sted med masser af forskellige fiskearter, fortæller han til Fisk & Fri.

– Min kammerat og jeg havde fisket i den nyanlagte flue å. Vi havde fisket i noget tid og havde prøvet at fange en specifik ørred i cirka 20 minutter. Efter at have prøvet næsten alle mine fluer, fik den interesse for en lille sort nymfe. Den huggede rigtig tungt og det var en noget af en kamp at få den op af vandet. Takket være min kammerat og hans fiskenet fik jeg endelig min første kildeørred og en rigtig flot en af slagsen. Fisken vejede 4,6 kilo fordelt på 65 centimeter.

Fisken deltager i Fisk & Fri’s P&T konkurrence om mange flotte præmier. Se mere her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This