Det blev også til denne flotte guldkarusse på 1,1, der også blev fristet af de blåbærboostede majs. 06-06-08 – STEEN NIELSEN fra Roskilde var taget en tur til en lokal mose hvor han havde hørt om karusser over 2 kilo. Karussen er i familie med karpen, men har i modsætning til karpen ikke skægtråde i munden. Den bliver op til fire kilo med en maksimal længde på 50 centimeter.

Steen havde ikke selv fanget en karusse over 1,25 kilo, men mente, at der var en potientiel personlig rekord i vente. Dagen startede lidt sløvt, men Steen tog revance senere på dagen. Det blev i alt til 5 fisk over kiloet med den største på 1,8 kilo – alle fanget på majs boostet med blåbær. Fordelingen på de andre fisk var 1,5 1,4 1,25 kilo samt en flot guldkarusse på 1,1 – Da jeg havde sat den sidste fisk ud i søen igen, var jeg godt fiskemæt og havde ikke behov for at fange mere. I stedet nød jeg at have fanget den nye personlige rekord, slutter Steen Nielsen.

Her ses en glad Steen Nielsen med hans nye personlige rekordkarusse på 1,8 kilo. Fisken huggede på majs boostet med blåbær.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This